Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέσα ο Φορτούνης, έξω ο Ουί-Τζο και οι τραυματίες

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέσα ο Φορτούνης, έξω ο Ουί-Τζο και οι τραυματίες

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον Παναιτωλικό, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι κανονικά σε αυτή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ από to10.gr. Εκτός ο Ουί-Τζο και οι τραυματίες.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19.30) για την 9η αγωνιστική της Superleague και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε κανονικά στην αποστολή για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον Κώστα Φορτούνη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ από to10.gr, ενώ εκτός έμεινε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, αλλά και οι τραυματίες Μαρσέλο, Σίμε Βρσάλικο, αλλά και Παπέ Αμπού Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή στο Αγρίνιο δεν θα ακολουθήσει ούτε ο Ουσεϊνού Μπα λόγω αδιαθεσίας (γριπώδης συνδρομή), ενώ εκτός είναι και οι… γνωστοί Λάιντνερ, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ