Παναθηναϊκός: Θα τιμήσει τον Σισέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Θα τιμήσει τον Σισέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι καλεσμένος στο Λεωφόρο και θα βραβευθεί ως ένας από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/11), στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League, με τους πράσινους να έχουν απευθύνει πρόσκληση στον πρώην επιθετικό της ομάδας Τζιμπρίλ Σισέ για να βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Γάλλος φορ, κλήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να να βραβευθεί, στο πλαίσιο των βραβεύσεων που γίνονται φέτος, των παλαιμάχων που τίμησαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Στο νοσοκομείο ο Παπαγιάννης

Η έδρα του «τριφυλλιού» αναμένεται να είναι κατάμεστη και ο Σισέ θα αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας, μιας και ήταν πάντα από τους πιο αγαπητούς παίκτες της εξέδρας. Ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση στο twitter ουσιαστικά επιβεβαίωσε την παρουσία του στο ντέρμπι.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ φόρεσε 89 φορές την φανέλα του Παναθηναϊκού σκοράροντας 55 τέρματα και δίνοντας 16 ασίστ. Κατέκτησε ένα νταμπλ τη σεζόν 2009-2010, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τις δύο χρονιές που συμμετείχε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ