Ίσακ: Ποιος είναι ο σέντερ φορ που οι Πολωνοί επιμένουν ότι κλείνει στον Ολυμπιακό (vids)

Ίσακ: Ποιος είναι ο σέντερ φορ που οι Πολωνοί επιμένουν ότι κλείνει στον Ολυμπιακό (vids)

Επιμένουν στο εξωτερικό για τον Μίκαελ Ισάκ και τον Ολυμπιακό – Το who is who του Σουηδού στράικερ.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μίκαελ Ισάκ και τον Ολυμπιακό, με τους Σουηδούς και τους Πολωνούς να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Την προηγούμενη Τρίτη (18/10) το σουηδικό «Fotbolldirekt» είχε αναφερθεί στο μέλλον του 29χρονου επιθετικού της Λεχ Πόζναν, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την πολωνική ομάδα. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σκανδιναβού στράικερ, για τον οποίο, όμως, φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γαλατάσαραϊ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ο Κουίνσι Έισι έγινε προπονητής – Αυτή είναι η πρώτη ομάδα στη νέα του καριέρα

Σήμερα, υπήρξαν δημοσιεύματα στην πολωνικό Τύπο για τον Μίκαελ Ισάκ και τους Πειραιώτες, με τον δημοσιογράφο Πιοτρ Κοζμίνσκι να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Σουηδού ενόψει Ιανουαρίου. Ο διεθνής άσος από τον Ιανουάριο και μετά, όταν και θα έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με την Λεχ Πόζναν, θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ως ελεύθερος, ενόψει καλοκαιριού, σε όποιον σύλλογο επιθυμεί. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα που θα τον αποκτήσει δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στους πρωταθλητές Πολωνίας.

Ο Μίκαελ Ισάκ, ο οποίος μάλιστα είναι αρχηγός στην Λεχ Πόζναν, φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 21 αναμετρήσεις και έχει απολογισμό 12 γκολ και 5 ασίστ σε 1.564 λεπτά συμμετοχής. Στην πολωνική ομάδα αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2020, όταν μετακόμισε ως ελεύθερος από την Νυρεμβέργη, έχοντας συνολικά 50 γκολ και 12 ασίστ σε 6.871 λεπτά συμμετοχής. Η Λεχ Πόζναν μάλιστα είναι η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του.

Πριν μετακομίσει στην Πολωνία, όπως προαναφέραμε, έπαιζε στη Γερμανία με τη Νυρεμβέργη, με την οποία αγωνίστηκε σε 84 αναμετρήσεις, έχοντας 20 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Μίκαελ Ισάκ ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Ασιρίσκα και το 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 (47 συμ., 34 γκολ, 4 ασίστ), όταν πήρε μεταγραφή στην Κολωνία (19 συμ.). Τον Φεβρουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στην Σεντ Γκάλεν (13 συμ., 3 γκολ, 2 ασίστ) και τον Ιούλιο του ίδιου έτους επέστρεψε στην Κολωνία.

Όχι για πολύ όμως, αφού τον Αύγουστο τον αγόρασε η Πάρμα, με την ιταλική ομάδα, ωστόσο, να τον δίνει αμέσως δανεικό στην Κροτόνε (24 συμ., 4 γκολ, 1 ασίστ). Εκεί έμεινε για έναν χρόνο, πριν φύγει ως ελεύθερος για την Ράντερς (78 συμ, 34 γκολ, 5 ασσίστ). Στη Δανία έκατσε μια τριετία και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία, πριν μετακομίσει από το 2020 στο Πόζναν.

Ο Ισάκ αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, δίνοντας έξτρα λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Είναι 6 φορές διεθνής (1 γκολ), ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 357 συμμετοχές, με 126 γκολ και 40 ασίστ.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 είχε φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ