Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Κερδίστε τη Λαμία, έχουμε καλή ομάδα»

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Κερδίστε τη Λαμία, έχουμε καλή ομάδα»

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά την απόλυση του από τον ΟΦΗ τα είπε με τους παίκτες και προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ώρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και μαζί με τους συνεργάτες του αποχαιρέτησαν τους παίκτες των Κρητικών.

Ο 57χρονος τεχνικός τους μίλησε και προσπάθησε μέσα από τα λόγια του να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρσέλο στηρίζει τον Ρονάλντο: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου» (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Εχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δε χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη. Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι.

Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας».

Ενώ μίλησε και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης, που ανέφερε:

«Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ