ΟΦΗ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οπαδούς στο αεροδρόμιο

ΟΦΗ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οπαδούς στο αεροδρόμιο

Οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ μαζευτήκαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν την αποστολή της ομάδας με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Μετά τον αποκλεισμό σοκ του ΟΦΗ στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου από την Κηφισιά με σκορ 1-0 μερίδα οργανωμένων οπαδών της ομάδας συγκεντρώθηκε το βράδυ στο αεροδρόμιο και περίμενε την αποστολή να επιστρέψει από την Αθήνα.

Τα μεσάνυχτα που έφτασε στο αεροδρόμιο η αποστολή των Κρητικών ακολούθησε μια συζήτηση εφ’ όλης της  ύλης ανάμεσα σε φιλάθλους και ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μέσα ο Φορτούνης, έξω ο Ουί-Τζο και οι τραυματίες

Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί δεν στάθηκαν μόνο στον βαρύ αποκλεισμό του Κυπέλλου αλλά και στην πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. «Τι κάνατε όλο το καλοκαίρι και η ομάδα έχει αυτά τα χάλια; Στερούμαστε τα χρήματα μας για να πληρώνουμε εισιτήριο και να είμαστε δίπλα στην ομάδα και εσείς είστε απόντες. Είναι ντροπή και ξεφτίλα ότι έχει γίνει κατά την διάρκεια της χρονιάς» είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι.

Από τον σύλλογο τον λόγο πήρε από την μεριά των παικτών ο αρχηγός Κώστας Γιαννούλης και από την μεριά της διοίκησης ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο Κώστας Γιαννούλης είπε συγκεκριμένα: «Εμείς φταίμε και κανείς άλλος, δεν φτάνει πάλι να λέμε συγνώμη. Πάλι συγνώμη θα σας ζητάμε; Στο τέλος θα χάσει και αυτό την σημασία του»,

Ενώ ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε σύμφωνα με το gentikoule.gr:«Έχετε δίκιο σε όλα. Σας είπε κανείς ότι κάνατε λάθος που είστε εδώ πέρα; Έχετε δίκιο να εκφράζετε την δυσαρέσκεια σας. Καλά κάνατε και ήρθατε, δείχνετε την αγάπη σας για τον ΟΦΗ με το να είστε εδώ πέρα»

Παράλληλα είπε: «Συμφωνώ πως έχουν γίνει λάθη αλλά δεν είναι ο χώρος για να τα συζητήσουμε εδώ πέρα. Όλα θα φτιάξουν, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν μόνο για το καλό του ΟΦΗ και τίποτα άλλο»

Η συζήτηση φαίνεται πως είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς οι οπαδοί πιο ήρεμοι μετά το πέρας της κουβέντας δήλωσαν πως θα συνεζιζουν να στηρίζουν την ομάδα «Αυτήν την στιγμή προέχει το παιχνίδι της Δευτέρας. Είμαστε όλοι μαζί σας και την Δευτέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ