Στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ήταν πέναλτι, στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός… Σάββατο βράδυ (vid)

Στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ήταν πέναλτι, στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός… Σάββατο βράδυ (vid)

Μαρς πέναλτι του Σενγκέλια στον Ρέαμπτσιουκ. Έκλεισαν τα μάτια διαιτητής και VAR στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (19΄) κατάπιαν στο Αγρίνιο ο διαιτητής Γκάμαρης και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παπαπέτρου από το δωμάτιο του VAR.

Ο Σενγκέλια απλώνει το χέρι και τραβάει παρατεταμένα τον Ρέαμπτσιουκ που σωριάζεται υποχρεωτικά στο χορτάρι. Και για να μην το κουράζουμε; Η εικόνα λέει τα πάντα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης: Ο Βλαχοδήμος κάνει θραύση και στον Άγιαξ… χτυπούν το κεφάλι τους (vids)

Υπάρχει αμφιβολία για την παράβαση; Προφανώς όχι. Και αν κάποιος θελήσει να αναφέρει πως η παράβαση ξεκινά έξω από την περιοχή μάλλον δεν θυμάται καλά το πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι μέσα σε μερικά λεπτά. Το πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στον Γκάνεα. Αυτό δηλαδή που απλώνεται από το 1.11 του σχετικού video και πέρα.

Ξεκινά η παράβαση έξω από την περιοχή του Λιβάι στον Γκάνεα αλλά καταλήγει μέσα στην περιοχή. Μπορείτε να ακούσετε και τη σχετική διατύπωση από τον καθηγητή Βαρούχα στο δεύτερο βίντεο.

Στη Λεωφόρο λοιπόν ήταν πέναλτι. Στο Αγρίνιο ήταν απλά… Σαββατόβραδο. Τα λοιπά συμπεράσματα δικά σας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ