Ο Βλαχοδήμος κάνει θραύση και στον Άγιαξ… χτυπούν το κεφάλι τους (vids)

Ο Βλαχοδήμος κάνει θραύση και στον Άγιαξ… χτυπούν το κεφάλι τους (vids)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Μπενφίκα και στο στρατόπεδο του Άγιαξ δεν μπορούν να πιστέψουν τι ευκαιρία χάθηκε.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στη Πορτογαλία και την Μπενφίκα με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ικανές να το έχουν βάλει σε μπλοκάκια τεράστιων ομάδων όπως ο Άγιαξ.

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα πολύ καλά αντανακλαστικά του τα οποία σε 180 λεπτά ήταν ικανά να σταματήσουν τον Μέσι και την παρέα του, αφού η Μπενφίκα πήρε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από την Παρί Σεν Ζερμέν.  Αυτοί οι βαθμοί στην ουσία είναι που κάνουν την διαφορά ανάμεσα στους Αετούς της Λισαβόνας με τη Γιουβέντους για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Τι γράφουν στην Ισπανία για το μέλλον του Μαρσέλο

Όλα αυτά έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας μια φοβερή ιστορία για τον ομογενή πορτιέρε που έφτασε μια ανάσα από τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα ο Μάικ Βερμέιχ που ασχολείται με τα θέματα του «Aίαντα» αποκάλυψε πως ο βοηθός προπονητή της Ολλανδίας Ντάνι Μπλίντ, άσκησε βέτο στην μεταγραφή που ήταν ένα βήμα πριν πραγματοποιηθεί.
Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι ο Μπλίντ δεν είχε πόστο το καλοκαίρι στους πρωταθλητές Ολλανδίας αλλά εκμεταλλεύτηκε το κενό που υπήρξε στο τμήμα μεταγραφών, με αποτέλεσμα να είναι ο άνθρωπος που περνούσαν όλα από τα χέρια του.
Έτσι αποφάσισε πως ο Βλαχοδήμος δεν είναι ο ιδανικός για να φυλάει τα δοκάρια του Άγιαξ ενώ η μεταγραφή ήταν συμφωνημένη και ότι η ομάδα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις κυρίως από την Eredivisie.
Για πολλούς, μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν λόγος να πέσει το ηθικό τους και να περνούν ένα ντεφορμάρισμα. Όχι όμως για εκείνον αφού πραγματοποιεί ακόμα μια εντυπωσιακή σεζόν.
Μέχρι και σουτ.. συμπαίκτη απέκρουσε αφού στο χθεσινό «clasico» της Πορτογαλική Λίγκας, ο Ζιλμπέρτο ήθελε να μιμηθεί τον… Xάαλαντ αλλά ο Έλληνας πορτιέρε είπε όχι και η Μπενφίκα πήρε τη νίκη μέσα στο Ντραγκάο.
Νίκη που την έφερε +6 από την Πόρτο που σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό διαφορές τέτοιου επιπέδου δεν ανατρέπονται εύκολα αφού εκτός από τις τρείς παραδοσιακές δυνάμεις οι υπόλοιπες ομάδες υστερούν σε ποιότητα.
Πάντως για τον Βλαχοδήμο η μή- μεταγραφή του στον Άγιαξ δεν τον σκότωσε αλλά αντιθέτως τον έκανε πιο δυνατό. Και μπορεί ο Μπλίντ να μην τον ήθελε αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι καυτό για ένα παιδί που πάντα μέσω της δουλειάς του έδειχνε ποιος πραγματικά είναι.
Αντιθέτως στον Άγιαξ χτυπούν τα κεφάλια του γιατί χάθηκε μια ευκαιρία να κλειδώσουν τη θέση του τερματοφύλακα για αρκετά χρόνια μέσω μιας απόφασης ενός ανθρώπου δεν έχει θέση στα θέματα της ομάδας.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ