Εύκολο πέρασμα για τους Νέους του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο

Εύκολο πέρασμα για τους Νέους του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο

Την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Superleague Κ19 συνέχισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αυτή την φορά πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού.

Με 2-0 κέρδισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και συνέχισαν στον δρόμο των επιτυχιών στη Super League Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τη νίκη τους παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό, μετά από ασίστ του Ρέτσου στον Κουτσίδης και κοντινό πλασέ του τελευταίου.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Πετάει» ο Βόλος, πέρασε και από το Περιστέρι

Λίγο πριν το φινάλε (87′), ο Παπακανέλλος έδωσε στον Μουζακίτη και εκείνος με ένα φανταστικό σουτ νίκησε τον Ραγιά για το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Καβάλαρης, Νικολάου, Ταράσης, Παχής, Κουνάβας, Μπρατσιώτης, Μπαρλαγιάννης, Αναστασόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Κουτσογούλας, Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου (75′ Τσέλα), Κωστούλας, Πατήρας (75′ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (66′ Παπακανέλλος), Προκοπίου, Μπακούλας (87′ Πρεκατές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ