Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Πετάει» ο Βόλος, πέρασε και από το Περιστέρι

Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Πετάει» ο Βόλος, πέρασε και από το Περιστέρι

Ασταμάτητος ο Βόλος στο εφετινό πρωτάθλημα! Με γκολ των Ντέλετις και Πάολο Φερνάντες, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε (0-2) και του Ατρομήτου.

Από τρίποντο σε τρίποντο ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είναι ασταμάτητη στην εφετινή Super League, καθώς δραπέτευσε με το «διπλό» και από το Περιστέρι. Ο σύλλογος της Μαγνησίας επικράτησε (0-2) εκτός έδρας του Ατρομήτου, σκαρφαλώνοντας και πάλι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από 9 αγωνιστικές, ο Βόλος βρίσκεται στους 20 βαθμούς και στο -4 από το πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Ατρόμητος μέτρησε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, παραμένοντας στην 8η θέση της κατάταξης με 11 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Ρουουσουβουόρι 2-0: «Πέταξε» για τον τελικό ο Στέφανος

Η νέα επιτυχία της ομάδας του Μπράτσου είχε… κιτρινόμαυρο χρώμα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Πάολο Φερνάντες να παίρνει τη σκυτάλη για το 2-0. Ο 24χρονος άσος σημείωσε το 2ο του γκολ στο πρωτάθλημα και από τον Γενάρη θα φοράει τη φανέλα της Ενωσης.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μουνίθ και Κιάρτανσον. Ο Βόλος ανέβασε στροφές μετά το ημίωρο, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 39ο λεπτό. Το ωραίο σουτ του Μεθκίδα πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Αυτή ήταν και η προειδοποιητική… βολή των φιλοξενούμενων, καθώς ένα λεπτό αργότερα πήραν το προβάδισμα. Ο Γιαννιώτης νίκησε σε τετ α τετ τον Μεθκίθα, με τον Ντέλετιτς να στέλνει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία των Περιστεριωτών. Ο Ρομπάϊγ έβγαλε τετ α τετ τον Φριτζόνσον με τον Κλέϊμαν όμως ο γκολκίπερ του Βόλου έσωσε την εστία του. Στο 54΄, η ομάδα του Μπράτσου τέλειωσε το ματς. Ο Τσοκάνης βρήκε ωραία τον Φερνάντες, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιαννιώτη για το 0-2.

Ο Ατρομητος προσπάθησε να μειώσει, με την προσπάθεια του Κλωναρίδη στο 63΄να σταματάει στο δοκάρι του Κλέϊμαν. Ο Βόλος διαχειρίστηκε άριστα το υπόλοιπο του αγώνα, φτάνοντας σε ακόμη μια νίκη.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν (Τζαβίδας 69′),  Μουνίθ (Φριτζόνσον 26′), Κλωναρίδης, Ροτάριου (Ρομπάϊγ 46′), Κιάρτανσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέϊμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 73′), Μεθκίδα (Νοκέρ 62′), Οζέγκοβιτς (Κούτσιας 87′).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ