Σπόραρ: «Είπα στον Βέρμπιτς να με σημαδέψει στο δεύτερο δοκάρι»

Σπόραρ: «Είπα στον Βέρμπιτς να με σημαδέψει στο δεύτερο δοκάρι»

Ο Άντραζ Σπόραρ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τη φάση του γκολ του που έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στο ιστορικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Άρη, για την 9η αγωνιστική της Super League, με το γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σλοβένος επιθετικός του «τριφυλλιού» μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποκάλυψε τι είπε στον Βέρμπιτς πριν εκτελέσει το φάουλ από το οποίο σκόραρε, ενώ αναφέρθηκε και στο απόλυτο του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα Δήλωσε στην Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: Τα συμβόλαια που «καίνε» στον Ολυμπιακό: Οι επαφές με Γουόκαπ, ο «ξεχωριστός» Βεζένκοφ και οι τρεις που ακολουθούν…

Για το πόσο δύσκολη ήταν η νίκη:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ένα ματς που ίσως να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και από κατοχή και δημιουργία, όμως κρατάμε μια σημαντική νίκη. Θέλω να συγχαρώ και την άμυνα που κράτησε το μηδέν».

Για το ότι στο γκολ έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και αν οι στατικές φάσεις ήταν κάτι που το δουλεύουν:

«Ήταν κάτι αυθόρμητο. «Στείλε μου την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι», είπα στον Βέρμπιτς και ήμουν εκεί».

Για το γεγονός ότι το 9/9 είναι ένας οιωνός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τον τίτλο στο τέλος:

«Ο δρόμος είναι μακρύς. Υπάρχουν πολλά ματς. Παίζουμε καλά, το 9/9 δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε άριστη ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και ότι είμαστε οικογένεια κάτι που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο., Παίξαμε με ψυχή, δεν πιστέψαμε ότι ο Άρης θα μας έκανε ζημιά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ