Δοκιμασία για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Δοκιμασία για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Δύσκολη έξοδο για την ΑΕΚ των πολλών απουσιών στη Λιβαδειά, με την Ένωση να φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (18:00) χωρίς να έχει περιθώρια απωλειών.

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί καλείται να δώσει απόψε στη Λιβαδειά η ΑΕΚ. Η Ένωση των πολλών απουσιών φιλοξενείται (18:00) από τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα must win παιχνίδι μετά και τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς μεσοβδόμαδα πρόσθεσαν και μια στο Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και έχει πονοκεφάλους, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Μιλάντ Μοχαμάντι ο οποίος υπέστη ελαφριά θλάση, αλλά και τον Εχσάν Χατζισαφί που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε Αθήνα, κάτι που δημιουργεί κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – «Λύγισε» από την Πεγκούλα στον τελικό (2-0)

Παράλληλα, στα «πιτς» βρίσκονται έτσι και αλλιώς οι Νόρντιν Άμραμπατ, Στίβεν Τσούμπερ και Τομ Φαν Βέερτ οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση. Ο Αργεντινός τεχνικός πάντως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε γενικότερες αλλαγές, καθώς πέρα από τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι… γνωστοί.

Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα και Μουκουντί να καλύπτουν τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας. Στα χαφ Πινέδα και Σιμάνσκι, στα «φτερά» οι Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, ενώ μπροστά οι Αραούχο και Γκαρσία.

Όσο για το αριστερό μπακ, η πιο λογική λύση μοιάζει να είναι ο Ραντόνια, ωστόσο δεν γίνεται να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Σιντιμπέ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 18:00
ΟΦΗ – Λαμία 20:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ