Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Πινέδα – Τι λένε στο Μεξικό

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Πινέδα – Τι λένε στο Μεξικό

Ετοιμη να τα... σκάσει χοντρά για τη μονιμοποίηση του Ορμπελίν Πινέδα η ΑΕΚ. Ποια πρόταση σκέφτονται να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Ορμπελίν Πινέδα εντυπωσιάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, δικαιώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα για την επιμονή και την υπομονή του.

Ο 26χρονος παίκτης… πετάει στα ελληνικά γήπεδα, μετρώντας ήδη 3 γκολ και μια ασίστ σε 8 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τα συμβόλαια που «καίνε» στον Ολυμπιακό: Οι επαφές με Γουόκαπ, ο «ξεχωριστός» Βεζένκοφ και οι τρεις που ακολουθούν…

Ο Πινέδα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Δικέφαλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του από τη Θέλτα. Στο deal με τον ισπανικό σύλλογο δεν έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, με τους «κιτρινόμαυρους» να προετοιμάζονται από τώρα για τη… μάχη του καλοκαιριού.

Στο Μεξικό παρακολουθούν στενά την πορεία του νεαρού μεσοεπιθετικού, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας και διάφορες σκέψεις της Ενωσης για τη μονιμοποίησή του. Όπως τονίζουν στη χώρα του Πινέδα, «η ΑΕΚ θα προτείνει συγκεκριμένο ποσό για την αγορά του 60% των δικαιωμάτων του. Το ποσό αυτό μπορεί να ξεπεράσει και τα τρία εκατ. ευρώ», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

Οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν στους κόλπους τους τον «μάγο» από το Μεξικό. Παρόλα αυτά, γνωρίζουν καλά πως μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο τους. Η ομάδα του Βίγκο απέδειξε και το καλοκαίρι πως είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις. Ο Πινέδα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για τους Ισπανούς, που περιμένουν πως και πως το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο άσος της ΑΕΚ θα δώσει το παρών και είναι πιθανό να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ