Οικονόμου σε Παυλόπουλο για Παναθηναϊκό: «Τώρα σε περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος…» (vid)

Οικονόμου σε Παυλόπουλο για Παναθηναϊκό: «Τώρα σε περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος…» (vid)

Ο Δημήτρης Οικονόμου είχε διάθεση για χιούμορ στον Άκη Παυλόπουλο και αναφέρθηκε στο 9x9 του Παναθηναϊκού αλλά και στον... Αχιλλέα Μπέο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο με γκολ του Αντράζ Σπόραρ και έκανε το 9×9 στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη ξέφρενη πορεία του για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού έχουν ενθουσιαστεί με την ομάδα φέτος και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Άκης Παυλόπουλος. Συγκεκριμένα, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ο δημοσιογράφος, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου είχαν χιουμοριστική διάθεση και αναφέρθηκαν στην 9η νίκη του τριφυλλιού με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Οικονόμου προσπάθησε να… προσγειώσει τον συμπαρουσιαστή του, ενώ τον προετοίμασε για μια ενδεχόμενη ήττα από τον Βόλο την επόμενη αγωνιστική, τονίζοντας ότι τον «περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος»…

Αναλυτικά όσα είπαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ:

«Το πιο δυνατό ξεκίνημα στην ιστορία μου. Μιλάμε για απογείωση. Πάμε για το 10/10. Έχω φύγει τώρα εγώ, είμαι αλλού». είπε ο Παυλόπουλος ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Παναθηνϊκό με τον Οικονόμου ο οποίος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό να του λέει: «Το 9/9 έχει ξαναγίνει; Αν γίνει το 10/10 θα σε παραδεχτώ, παίζεις στον Βόλο, δύσκολο. Είναι ο Μπέος εκεί. Σε περιμένει ο Αχιλλέας ο Μπέος», με τον συνομιλητή του να μην… πτοείται και να απαντά: «Με περιμένει ο Μπέος, πάω κι εγώ. Θα συναντηθούμε, θα τα πούμε, θα παίξουμε και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ