Ελίασον: «Μετράει η νίκη, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ελίασον: «Μετράει η νίκη, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για το διπλό της ΑΕΚ στη Λιβαδειά.

Ο Ελίασον ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, σερβίροντας το πρώτο γκολ στον Λιβάι Γκαρσία.

Μετά το τέλος του ματς, ο Σουηδός εξτρέμ στάθηκε στο πλάνο της Ένωσης και το πόσο χαρούμενος είναι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Ζινκερνάγκελ: Πώς έγινε η σπίθα στη «φωτιά» της Λιέγης – Τρομερά επεισόδια, τα συζητά ολόκληρη η Ευρώπη (vids+pics)

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ελίασον στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά. Ο αντίπαλος μετά το 1-0 έπαιξε πιο ανοιχτά και έτσι καταφέραμε να σκοράρουμε και το 2-0 και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Αυτό που προσπαθούμε είναι να μπαίνουμε δυνατά και να πιέζουμε ψηλά. Το πρώτο γκολ ήρθε από σέντρα που τελείωσε ωραία ο Λιβάι, ενώ το 2-0 ήρθε με πέναλτι μετά από ωραία ενέργεια. Όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ και το πλάνο της ομάδας: «Έχουμε στο μυαλό μας να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή. Αυτό που γίνεται στο δεύτερο μέρος είναι να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους που θα έχουμε, όπως κάναμε και σήμερα. Όλοι βοηθάνε σε αυτό που έχουμε σαν πλάνο.

Απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να είμαστε όλο και καλύτεροι, γνωριζόμαστε κάθε βδομάδα, στόχος μας είναι να κρατηθούμε ψηλά και να βελτιωνόμαστε κάθε βδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ