Αλμέιδα: «Είναι 9άρι ο Γκαρσία – Ευγνώμων που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου»

Αλμέιδα: «Είναι 9άρι ο Γκαρσία – Ευγνώμων που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου»

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Λιβάι Γκαρσία, ενώ στάθηκε και στον κόσμο που φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του.

Η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Λεβαδειακό για την ένατη αγωνιστική της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην κρύβει στη συνέντευξη Τύπου την ικανοποίησή του για τη νίκη.

Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Λιβάι Γκαρσία, ενώ στάθηκε και στον κόσμο που φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του.

Διαβάστε επίσης: Αρης – Ολυμπιακός 66-83: «Τρένο» ο Θρύλος, παίρνει μπρος και ο Κάνααν

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για τον αγώνα στη Λιβαδειά και τη διαφορά της εικόνας της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά όμως ένιωθα ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Διορθώσαμε κάποια πράγματα που βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές να τα κάνουνε και φτάσαμε στη νίκη κάνοντας κυρίως… απλά πράγματα. Δε θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δε θέλω να το βάλω σαν δικαιολογία. Σίγουρα όποιος έπαιζε μπάλα μικρός δεν έπαιζε σε συνθετικό χορτάρι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει απλά να μπαίνεις και να παίζεις».

Για τη θέση του Λιβάι Γκαρσία και τις εντολές στον Αραούχο για να κατεβαίνει αρκετά μέτρα στο γήπεδο και να βοηθάει τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην πίεση, ο Αργεντίνος τεχνικός: «Σχετικά με τον Γκαρσία είμαι πεπεισμένος ότι είναι 9άρι. Το αποδεικνύουν τα γκολ του. Σε ότι αφορά τον Σέρχιο, κάνει πολλές δουλειές για την ομάδα και δίνει πολλή αγάπη. Έχει καταλάβει απόλυτα το πώς εμείς θέλουμε να πιέσουμε. Ίσως του λείπουνε κάποια γκολ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του ως αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει στην ομάδα, ο Αλμέιδα: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να διασκεδάζει βλέποντας μια ομάδα ανταγωνιστική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχιστεί αυτό. Το μόνο που θα πω είναι… μακάρι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ