Τι είπε ο Ντέμης για την ΑΕΚ και τον Αραούχο (vid)

Τι είπε ο Ντέμης για την ΑΕΚ και τον Αραούχο (vid)

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και για όσα (δεν) πρέπει να κάνει η Ένωση τον Ιανουάριο μίλησε στην εκπομπή του στη NOVA o Ντέμης Νικολαΐδης.

Η ΑΕΚ πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-0 επί της τοπικής ομάδας και έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το παιχνίδι της Ένωσης στην εκπομπή του στη NOVA, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στον Αραούχο ενώ τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν χρειάζονται ενίσχυση τον Ιανουάριο.

«Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται μεταγραφές τον Ιανουάριο, από τώρα το λέω, καμία, μπορεί να βγάλει τη σεζόν έτσι» ανέφερε ο Ντέμης και συνέχισε λέγοντας πως: «Ο Παναθηναϊκός, όμως, χρειάζεται, έχει 16-17 παίκτες οι οποίοι όλοι παίζουν στην 11αδα. Όλοι στην ΑΕΚ πρέπει να συγκεντρωθούν στο ρόστερ που έχουν, σε αυτή την ομάδα. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα. Έχει μία χαρά ρόστερ η ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και το Draft 2017 του ΝΒΑ (pics)

Όσο για τον Αραούχο, είπε μεταξύ άλλων: «Θα μας λείψει ο Αραούχο. Θα χρειαστούμε τα γκολ του. Πρέπει να είναι πιο ξεκούραστος μέσα στην περιοχή ή πιο κοντά και να τον εκμεταλλευόμαστε. Σπαταλά δυνάμεις, αλλά βοηθά πολύ την ομάδα. Με προβληματίζει αυτό. Πχ όπως έγινε στο ματς με τον Βόλο και έχασε, υπάρχουν ματς που στραβώνουν».

«Σκέφτομαι ότι καταφέρνει να κάνει τα παιχνίδια εύκολα έτσι όπως παίζει. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν βγαίνουν πράγματα. Ο πιο επικίνδυνος της ΑΕΚ είναι ο Αραούχο. Και θα τον χρειαστεί τότε. Μπορεί να του αρέσει και να παλεύει εκτός περιοχής να βοηθά και να τα δίνει όλα, αλλά είναι μακριά από τελικές και φάσεις»,

Δείτε τις δηλώσεις του Ντέμη ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ