ΑΕΚ: Έβγαλαν μέρος της προπόνησης Χατζισαφί και Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Έβγαλαν μέρος της προπόνησης Χατζισαφί και Μοχαμάντι

Ο Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι ανεβάζουν ρυθμό και τρέχουν να προλάβουν το Κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Opap Arena.

Στη σημερινή προπόνηση (27/10) της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο τεχνικός της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, είδε τόσο τον Εχσάν Χατζισαφί όσο και τον Μιλάντ Μοχαμάντι, να βγάζουν μέρος του προγράμματος και να ανεβάζουν στροφές ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (30/10).

Διαβάστε επίσης: No Messi, no party: Ο Βασιλιάς της Βαρκελώνης έφυγε και η Μπαρτσελόνα… αμαυρώνει την ιστορία της (pics, vid)

Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, σταδιακά ωστόσο επανέρχονται και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να είναι σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να βρεθούν στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, δηλαδή τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, συνεχίζουν να ακολουθούν το ατομικό τους πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (10:45) στα Σπάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ