ΑΕΚ: Το σχέδιο του Αλμέιδα για ΠΑΟΚ και το μεγάλο ερωτηματικό

ΑΕΚ: Το σχέδιο του Αλμέιδα για ΠΑΟΚ και το μεγάλο ερωτηματικό

Τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στον «αέρα» ακόμα το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στην OPAP Arena κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά συνεχίζεται εντατικά.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς ο Αργεντινός κόουτς δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του, τους Τσούμπερ, Φαν Βέερτ και Άμραμπατ. Έτσι στο στρατόπεδο της Ένωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Εχσάν Χατζισαφι αλλά και στον Μιλάντ Μοχαμάντι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Την απάντηση την έδωσε ο Στραίχ

Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, σταδιακά ωστόσο επανέρχονται και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να είναι σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να βρεθούν στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, ωστόσο και οι δύο θα προσπαθήσουν να προλάβουν το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα θα ακολουθήσει πιστά το πλάνο που του έχει φέρει τις νίκες, καθώς δεν σκέφτεται να αλλάξει τη «συνταγή» του ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ