Άρης: Η προσομοίωση και τα δύο συστήματα ενόψει ΟΦΗ

Άρης: Η προσομοίωση και τα δύο συστήματα ενόψει ΟΦΗ

Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη και ο Πάρντιου αναμένεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ δοκίμασε τόσο 4-2-3-1 όσο και 4-3-3.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει της κυριακάτικης (28/10) εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών των κιτρίνομαυρων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και όχι στο Δασυγένειο, προκειμένου οι συνθήκες να πλησιάζουν σ’ αυτές του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει και νέες δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Ο Άγγλος τεχνικός γνωρίζει πλέον οτι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ζερβίνιο, μετά και την άδικη απόφαση για την τιμωρία του και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Την απάντηση την έδωσε ο Στραίχ

Ακόμα, νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι και ο Γκαρθία, καθώς ο Ισπανός μπορεί με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση να δώσει λύσεις και να βελτιώσει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Ερωτηματικό αποτελεί το αν στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μπράμπετς, που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόγραμμα τραυματισμού του, ή αν θα διατηρηθεί το δίδυμο των Ενκουλού και Φαμπιάνο.

Ακόμα, ο Εμπακατά είναι πιθανό να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον Οντουμπάζιο να μένει στον πάγκο. Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανσίνι, δύσκολα, όμως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή μέρα για τον Καμάτσο, που θα δοκιμάσει να ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, θα τεθεί πιθανότατα στη διάθεσή του προπονητή του, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα τεθεί νοκ άουτ. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Πάλμα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Το πιθανότερο, είναι, ότι ο Άλαν Πάρντιου θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε και στη Λεωφόρο, στο κυριακάτικο (30/10) παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Άγγλος τεχνικός, όμως, δοκίμασε και σύστημα 4-3-3, με τον Ετέμπο μοναδικό αμυντικό χαφ και μπροστά του, τους Γκαρσία και Γκαρθία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα,. ακόμα και να μη ξεκινήσει με τη συγκεκριμένη διάταξη, να κάνει την αλλαγή συστήματος κατα τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου, ανάλογα και με την έκβαση του αγώνα. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, κομβικό για τον Άρη,. μετά και την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ