Θετικά νέα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου

Θετικά νέα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του Κυριακάτικου (30/10, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε να προκύπτουν ευχάριστα νέα για την ομάδα του από την προπόνηση της Παρασκευής (28/10), καθώς κανονικά ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αντιθέτως, στο γυμναστήριο παρέμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο ματς με την «Ένωση».

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«28η Οκτωβρίου στο γήπεδο για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η προπόνηση της Παρασκευής (28.10) περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, με ασκήσεις πάνω στους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπείες, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, οι Μπράντον Τόμας κι Αντρέ Βιεϊρίνια ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ