«Διέλυσε» τα κοντέρ ο Άμραμπατ: Μέσα για ΠΑΟΚ, προπονήθηκαν Μοχαμάντι και Χατζισαφί, πρόβλημα με Μάνταλο

«Διέλυσε» τα κοντέρ ο Άμραμπατ: Μέσα για ΠΑΟΚ, προπονήθηκαν Μοχαμάντι και Χατζισαφί, πρόβλημα με Μάνταλο

Πολλές εξελίξεις στην ΑΕΚ εν όψει ΠΑΟΚ. Ξεπέρασε τη θλάση σε χρόνο ρεκόρ ο Άμραμπατ, σε φουλ ρυθμούς οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί, απρόοπτο με Μάνταλο.

Με πολλά ευχάριστα, αλλά και ένα δυσάρεστο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει και του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήταν αυτός που έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έφερε πρώτος χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο Μαροκινός έκανε το απόλυτο… θαύμα και κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, ξεπερνώντας τη θλάση μέσα σε μόλις δέκα ημέρες!

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός που έδειξε το ταβάνι του, το εφιαλτικό deja vu, ο «Ρομπέρτο», τα μεγάλα κέρδη και όσα έρχονται…

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν και οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί οι οποίοι θα βρεθούν επίσης κανονικά στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα, δεν έλειψαν και τα αρνητικά, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος ένιωσε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο του, ακολουθώντας έτσι ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό ακολούθησαν επίσης ο Φαν Βέερτ και Τσούμπερ που αντιμετωπίζουν προβλήματα εδώ και καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ