Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα»

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα»

Με σχετική της ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους φιλάθλους της να προστατεύσουν την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Η Πράσινη ΠΑΕ με σχετική της ανακοίνωση έδωσε διευκρινήσεις για την είσοδο των οπαδών της στο γήπεδο, ενώ τους κάλεσε να προστατεύσουν τη ομάδα και να στηρίξουν μονάχα με τη φωνή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν εξαντληθεί.

Σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, οι φίλαθλοί μας που προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την ΠΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν από τον Περιφερειακό του Βόλου με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών από 31 έως και 56 θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πεζογέφυρα 3, η οποία βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Πανθεσσαλικού.

Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λόγω του μεγάλου αριθμού φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ