Ο Τσέρμπι στο πλευρό 15 παιδιών από την Ουκρανία

Ο Τσέρμπι στο πλευρό 15 παιδιών από την Ουκρανία

Ο προπονητής της Μπράιτον Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μια ομάδα παιδιών από την Ουκρανία.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι που πλέον προπονεί τη Μπράιτον, μέχρι να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία καθόταν τον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς με την εισβολή των Ρώσων χρειάστηκε να παραμείνει σε καταφύγιο ώστε να μπορέσει να φύγει με ασφάλεια από τη χώρα.

Ο Ιταλός πλέον βρίσκεται στην Αγγλία, ωστόσο δεν ξεχνάει την Ουκρανία και όσα έζησε το τελευταίο διάστημα πριν φύγει από αυτή. Έτσι υποδέχθηκε 15 παιδιά από την εμπόλεμη χώρα στο προπονητικό κέντρο της Μπράιτον στο πλαίσιο του προγράμματος «Albion in the Community».

Ζοάο Φέλιξ: Διασκέδασε μέχρι το πρωί, μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο

Ο Τσέρμπι μετά το τέλος της ξενάγησης ανέφερε για την εμπειρία του: «Ήταν υπέροχο που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την καταπληκτική ομάδα παιδιών. Είμαι τόσο χαρούμενος που είναι ευτυχισμένοι και ασφαλείς εδώ στο Σάσεξ». Μαζί με τον Ιταλό ήταν και μία μικρή ομάδα παικτών από την πρώτη ομάδα τη Μπράιτον, με τους Πασκάλ Γκρος, Σόλι Μαρτς, Ανταμ Λαλάνα και Ρόμπερτ Σάντσεθ να υποδέχονται τα παιδιά από την Ουκρανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ