ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Βόλος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού από την αρχή της χρονιάς παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Με 20 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές (6-2-1). Η ομάδα έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αφού μετά τα τρίποντα κόντρα σε Άρη (2-0), Παναιτωλικό (3-2) και Λεβαδειακό (2-1), έφυγε με το 2-0 από το Περιστέρι, την έδρα του Ατρομήτου. Με την επιθετική γραμμή της ομάδας να αποδίδει και την ψυχολογία στα ύψη, μεσολάβησε και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (4-0) απέναντι στον Ιωνικό. Μπροστά στο κοινό του, ο Βόλος διατηρεί ρεκόρ 3-1-1, με τη μοναδική απώλεια στο ίδιο διάστημα να έρχεται από τον ΟΦΗ (0-1) στις αρχές Σεπτέμβρη. Μεγάλη πρόκληση η αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το ρεκόρ που ο ίδιος κρατούσε, με την ομάδα του 1994-95 να κάνει το 9/9 στην αρχή της χρονιάς, κάτω από τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Οι πράσινοι του Γιοβάνοβιτς έφτασαν στο 9Χ9 με γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, στη Λεοφώρο, ενώ νωρίτερα το ματς είχε… σημαδευτεί από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Αϊτόρ, που τελικά έπαθε ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Με περισσότερους από 10.000 φιλάθλους στο πλευρό του, αφού εξασφάλισε εισιτήρια, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον Βόλο για τη 10η νίκη σε ισάριθμα ματς, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την ερχόμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 του Σαββάτου.

 

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Γι’ αυτό κερδίσαμε τον Άρη»

 

Στη βοήθεια του κόσμου του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη στο φινάλε.

 

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

 

«Οι φίλαθλοι που ήταν εδώ και ο παλμός που είχαν μας κράτησαν στο παιχνίδι, δεν είναι επειδή θέλω να είμαι καλός μαζί τους αλλά επειδή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στα 90′ μας έσπρωχνε ο κόσμος και για αυτό κερδίσαμε σήμερα μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

 

Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δεν έχουμε συζητήσει το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε, είναι δύσκολο έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να αντέξουμε την πίεση».

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ