ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει ρυθμό και τα πηγαίνει εξαιρετικά, πέρα από κάθε προσδοκία. Μετά το διπλό στην Τούμπα (2-1 με ανατροπή) και έχοντας ξανά ως πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ, φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και πήρε αυτό που ήθελε. Σε αγώνα στον οποίο κυριάρχησε, έφτασε στο τελικό 1-0 με γκολ-πέναλτι του Αϊτόρ στο 80ο λεπτό. Μετά, νίκησε με 2-0 στη Λαμία και έτσι έκανε το 8/8 από την αρχή του πρωταθλήματος. Απόψε, φιλοξενεί τον Άρη με στόχο το 9/9 και την ισοφάριση του ρεκόρ που κρατά ο ίδιος για 28 χρόνια, αφού τη σεζόν 1994-95 με τον Ρότσα στον πάγκο είχε ξεκινήσει τη χρονιά με εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς, πριν τη 10η αγωνιστική μείνει στην ισοπαλία. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έρχεται από το «σκληρό» ματς με τη Λαμία, αφού η αντίπαλος έπαιξε σε πολλές περιπτώσεις με δύναμη και στο όριο του αντιαθλητικού παιχνιδιού.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Άρης έχει πάρει τα πάνω του μετά την έλευση του Πάρντιου, όμως δεν μπόρεσε να… χτίσει στην τεράστια νίκη (2-1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές, γνώρισε απώλειες από Βόλο και ΑΕΚ με το ίδιο σκορ (0-2), πριν επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον Ιωνικό (2-1), την περασμένη εβδομάδα. Με τους Γκρέι και Ζερβίνιο να… τραβούν την ομάδα στην επανάληψη και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να προσπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Νίκαια. Η ομάδα τα πηγαίνει καλά μπροστά, αφού το γκολ έρχεται με σχετική άνεση, όμως πίσω σπανίως αντέχει και αυτό αποτελεί θέμα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Οι παίκτες μου από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν και αγωνιστική πειθαρχία και διάθεση»

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους μέχρι στιγμής στη σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη.

 

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

 

Για την αγωνιστική πειθαρχία που δείχνουν οι παίκτες του: «Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν και αγωνιστική πειθαρχία και διάθεση. Το κάνουν σε παιχνίδι που χρειάζεται πολύ τρέξιμο και μεγάλη προσπάθεια σωματικά, το κάνουν και όταν απέναντι μας έχουμε ομάδες που κλείνονται και δεν μας αφήνουν χώρους, ακολουθώντας με υπομονή πιστά το πλάνο και γι’ αυτό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».

 

Για τα δυο γκολ απέναντι στη Λαμία, που ήρθαν ωραία από συνδυασμένη προσπάθεια και στημένη φάση: «Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας στους συγκεκριμένους τομείς και κόντρα στη Λαμία είχα όντως δύο τέτοιες φάσεις που μας έδωσαν γκολ. Στο πρώτο μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα γρήγορα ανάμεσα στις γραμμές και να πετύχουμε γκολ πριν οργανωθεί καλά η άμυνα, στο δεύτερο εκμεταλλευτήκαμε μια στημένη φάση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό απέναντι σε ομάδες που σε περιμένουν. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορα και απλά, αλλάζοντας πάσες και τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο και πρέπει να το βελτιώσουμε. Όσον αφορά τις στατικές φάσεις, θα πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα».

 

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για την επόμενη τετράδα αγώνων που ξεκινά με το ματς με τον Άρη και αν έχει δει αλλαγές στην τακτική του με την έλευση του Πάρντιου: «Εσείς μπορεί να το βλέπετε έτσι (ως τετράδα αγώνων) αλλά εμείς οι προπονητές κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ούτε το ματς με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον Βόλο, ο οποίος είναι στα μάτια μου η πιο ευχάριστη εικόνα του πρωταθλήματος παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας πάρει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα. Ούτε τον Παναιτωλικό ή τον Ατρόμητο που δείχνουν επίσης βελτιωμένη εικόνα.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ