Ολυμπιακός: Η ώρα του Σαμασέκου

Ολυμπιακός: Η ώρα του Σαμασέκου

Ο Γιαν Εμβιλά έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης από το ματς με τη Λαμία και φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για την πρώτη συμμετοχή του Ντιαντιέ Σαμασέκου στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για τη 10η αγωνιστική της Superleague, σε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να πάρει το τρίποντο για να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία και την εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος και μετά το διπλό στον Παναιτωλικό (0-2) θέλουν το 2×2 και να διατηρήσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη γερμανική ομάδα, με τον Γιαν Εμβιλά να είναι ήδη εκτός αποστολής, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φανέλα βασικού θα πάρει για πρώτη φορά φέτος ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών από τη Χόφενχαϊμ.

Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι ήρθε στον Ολυμπιακό για να δώσει πολύτιμες βοήθειες και να «απελευθερώσει» τον Γάλλο μέσο των Πειραιωτών, είχε πολύ καλή παρουσία στην αναμέτρηση στο Αγρίνιο που είχε περάσει ως αλλαγή και δείχνει ότι βρίσκεται στο 100%, με τον Μίτσελ να ετοιμάζεται να τον ρίξει στο σημερινό ματς.

Η λογική λοιπόν λέει ότι ο Σαμασέκου θα πάρει τη θέση του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή, προδίδοντας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού παρόμοια στοιχεία με αυτά του Γάλλου, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον πιο σημαντικό παίκτη του Μίτσελ.

Παράλληλα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον μέσο του Ολυμπιακού που είναι δανεικός από τη Χόφενχαϊμ, να δείξει τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτει και να μπει για τα καλά στο «κόλπο», αφού δεδομένα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών και ταυτόχρονα να δίνει και «ανάσες» στον Εμβιλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ