Το αγροτικό του Παλάσιος… θερίζει την επαρχία (vids)

Το αγροτικό του Παλάσιος… θερίζει την επαρχία (vids)

Το «κόλπο» να παίρνει τους τρεις βαθμούς από τους αγώνες στην επαρχία έχει βρει φέτος ο Παναθηναϊκός. Και ποιο είναι αυτό το «κόλπο» ; Nα έχει στην ενδεκάδα του τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Το «κλειδί» που «ξεκλειδώνει» τις άμυνες στα γήπεδα της επαρχίας φαίνεται πως έχει βρει φέτος ο Παναθηναϊκός και καταφέρνει και επιστρέφει στην πρωτεύουσα με τους τρεις βαθμούς.

Ο λόγος φυσικά για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος «θερίζει»… όλη την επαρχία. Ο Αργεντινός εξτρέμ  σε 9 συμμετοχές του φέτος με το τριφύλλι στο πρωτάθλημα μετράει 4 γκολ, όλα μακριά από την Λεωφόρο σε γήπεδα επαρχιακών ομάδων.

Αρχής γενομένης;  Στην εκτός έδρας επικράτηση των πράσινων με 0-2 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Γεντί Κουλέ, απέναντι στον ΟΦΗ. Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ ο Παλάσιος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έθεσε τις βάσεις για το διπλό.

Επόμενο θύμα του; H Λαμία… Σε ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια που έδωσε ο Παναθηναϊκός  φέτος αν όχι και το πιο σκληρό καθώς τελείωσε τον αγώνα με 5 τραυματισμούς  οι πράσινοι βρήκαν και πάλι τον τρόπο να πάρουν ένα ακόμη διπλό σε μια επαρχιακή πόλη με τον 30χρόνο εξτρέμ τους να λύνει τον γόρδιο δεσμό και να ανοίγει το σκορ στο 30 ‘της αναμέτρησης έπειτα από ασσίστ του Μπερνάρντ.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Tα δύο απίθανα γκολ που πέτυχε στην χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας  Βόλο. Οι πράσινοι με τον λαό τους στο πλευρό τους κατάφεραν σε μια πολύ δύσκολη έδρα μια άνετη επικράτηση με σκορ 1-5 απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Παλάσιος που φαίνεται πως του πάει η επαρχία ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του και με δύο φανταστικά γκολ στο 39′ και στο 44′ τελείωσε από νωρίς την υπόθεση νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ