Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βασικός ο Σαμασέκου – Με Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βασικός ο Σαμασέκου – Με Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης

Ο Μίτσελ ξεκινάει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Ντιαντιέ Σαμασέκου στην αναμέτρηση με τη Λαμία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προτίμησε τον Σεντρίκ Μπακαμπου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη (16:00) για τη 10η αγωνιστική της Superleague, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει τη βασική ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Ντιαντιέ Σαμασέκου στη μεσαία γραμμή, μαζί με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Χάμες Ροντρίγκες.

Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια μετά τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Γερμανία, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Άβιλα, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκινήσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού αντί για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ στις δυο πλευρές θα αναπτύσσονται οι Μασούρας και Μπιέλ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ Ιν Μπεόμ, Σαμασέκου, Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Αραμπί, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ