Να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός, όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός, όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή. Ντέρμπι αποδείξεων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μόνο τη νίκη θα ψάξει σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τη Λαμία (16:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ειδικά μετά και τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ στον Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στη Βαρκελώνη: Επιστρέφει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαρσέλο, ο οποίος έχασε τα τελευταία ματς των Πειραιωτών λόγω τραυματισμού, αλλά όχι ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στις επιλογές του Μίτσελ βρίσκεται επίσης ο Θανάσης Ανδρούτσος, παρότι ο διεθνής μπακ προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Ρέτσος, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κασάμι και Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ.

Το μεγάλο ματς της ημέρας πάντως, δεν είναι άλλο από το ντέρμπι των Δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30), σε ένα ντέρμπι ειδικών καταστάσεων. Η Ένωση που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση επαφής με την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα ψάξει ακόμα ένα μεγάλο διπλό στην Αθήνα, ευελπιστώντας να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τίτλο.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ