Μπερνάρντ για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Νιώσαμε σαν το σπίτι μας» (pic)

Μπερνάρντ για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Νιώσαμε σαν το σπίτι μας» (pic)

Με μια ανάρτηση του μετά την ευρεία νίκη επί του Βόλου ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ, ευχαρίστησε τους οπαδούς του τριφυλλιού για την στήριξη ενώ δήλωσε πως όλη η ομάδα δεν κατάλαβε πως έπαιζε εκτός έδρας.

Με 1-5 επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (29/10) ο Παναθηναϊκός  του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πέτυχε το ιστορικό δέκα στα δέκα και παρέμεινε μόνος πρώτος και σε απόσταση από τον δεύτερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην προσπάθεια του αυτή το τριφύλλι είχε δίπλα του τον λαό του με πάνω από 15.000 οπαδούς των πράσινων να «κατακλύζουν» το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» της Sport κατά Τσάβι

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Μπερνάρντ, με ανάρτηση του μετά την αναμέτρηση ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους στο γήπεδο και την υποστήριξη ενώ αναφέρθηκε  και για την συγκέντρωση της ομάδας στους στόχους της.

Όσα ανέφερε στην ανάρτηση:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, +3 βαθμοί και καλή επίδειξη συγκέντρωσης και προσήλωσης στους στόχους μας. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που ταξίδεψαν στον Βόλο, νιώσαμε σαν στο σπίτι μας. Pame 💚🤍»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ