Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1: Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Βέλιτς

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1: Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Βέλιτς

Εκανε... σεφτέ ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Βέλιτς έκαμψε την αντίσταση (2-1) του Ατρομήτου, φτάνοντας στο πρώτο του τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα.

Επρεπε να φτάσουμε στη 10η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς γεύτηκε για πρώτη φορά τη… χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 2-1.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 77-67: Με το ζόρι…

Με το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, η ομάδα της Λιβαδειάς προσπέρασε τον Ιωνικό στο βαθμολογικό πίνακα της Super League, φτάνοντας τους 6 πόντους. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους, παραμένοντας στην 8η θέση της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 25ο λεπτό. Συστημένη σέντρα του Τσάπρα, κεφαλιά του Νίκα και 1-0 για τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια την κατάσταση και με τον Ρομπάιγ στο 65ο λεπτό έγραψαν το 1-1. Ο άσος του Ατρομήτου βρήκε χώρο, κατέβασε ιδανικά τη μπάλα και με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε.

Ο Λεβαδειακός πίεσε και στο 74′ ο Μουτίνιο κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Τελικά, η… δικαίωση για τους γηπεδούχους ήρθε 5 λεπτά αργότερα. Ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με τρομερό τρόπο έστρωσε για τον Μιχάλ Σκβάρκα, που σφράγισε το πρώτο τρίποντο της ομάδας του.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βρακάς (87’ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Νίκας, Μεχία (56’ Σκβάρκα), Μουτίνιο, Χάμοντ, Πέτρε (56’ Λούα Λούα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κουέν (84’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ