«Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ομάδα-τσίρκο χωρίς πρόεδρο»

«Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ομάδα-τσίρκο χωρίς πρόεδρο»

Χαμός στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ! Στο στόχαστρο Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα και στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραμένοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να κοντράρουν ποτέ την ΑΕΚ και με το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό τους αποτέλεσμα, απομακρύνθηκαν 14 ολόκληρους πόντους από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό!

Από τη 10η αγωνιστική ο Δικέφαλος του βορρά φαίνεται πως κουνάει… μαντήλι στον τίτλο, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να ξεσπούν στα social media.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για Μπα και Βαλμπουενά: Η πρώτη εκτίμηση και η… Λεωφόρος

Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στηθεί… πάρτι κάτω από τις αναρτήσεις, με τους οπαδούς να εκφράζουν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα κάκιστη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» επικρατεί οργή, με τον κόσμο να τα βάζει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Ζοσέ Μπότο, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Η ομάδα είναι για γέλια», σχολιάζει αγανακτισμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει προπονητής», αναφέρει ένας άλλος φίλαθλος του Δικεφάλου του βορρά μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Ο ΠΑΟΚ είναι καζάνι που βράζει και από τα… βέλη των ασπρόμαυρων οπαδών δεν ξεφεύγει κανείς. Οι φίλαθλοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα παρατημένη, με τα σχόλια που κυκλοφορούν να είναι ενδεικτικά της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια στα social media των Θεσσαλονικιών: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ