Τσουρέλας: «Ας αφήσει τις αστειότητες ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ έχει καταντήσει ανέκδοτο»

Τσουρέλας: «Ας αφήσει τις αστειότητες ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ έχει καταντήσει ανέκδοτο»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, μίλησε με σκληρά λόγια για τη φετινή εικόνα του «Δικεφάλου», με αφορμή την ήττα από την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και τη γενικότερη κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», Απόστολος Τσουρέλας. Χαρακτήρισε αστειότητες αυτά που κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «ο ΠΑΟΚ έχει καταντήσει ανέκδοτο».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

«Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ μιλάει για 3η και 4η θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό, ο στόχος πρέπει να είναι η 1η και η 2η θέση και η καταξίωση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο και είναι υπεύθυνος. Ας αφήσει τις αστειότητες ο κ. Λουτσέσκου και να μιλήσουμε σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ομάδα-τσίρκο χωρίς πρόεδρο»

Ο ΠΑΟΚ έχει καταντήσει ανέκδοτο και μέσα στο γήπεδο και με τον κ. Μπότο. Δεν έγιναν μεταγραφές, στόχο δεν όρισε κανένας, να πει ότι γίναμε μία μικρή ομάδα που θα πουλάμε παίκτες. Είχε πει τίποτα λιγότερο από πέρσι. Πέρσι πήγαμε μέχρι τους 8 στην Ευρώπη και τερματίσαμε στην 2η θέση.

Δεν είναι το πρόβλημα αν μάχονται οι παίκτες, είμαστε ελλιπείς απέναντι σε όλες τις άλλες ομάδες, ακόμη και τις πιο μικρές. Βλέπουμε έχουν κάποιους παίκτες που μπορεί να έπαιζαν σε εμάς βασικοί. Φορτωθήκαμε μεταγραφές για 2-3 χρόνια χωρίς λόγο και δεν θα σπάει κανείς τα συμβόλαιά του. Ο Φιλίπε ούτε φαίνεται. Τον Κουαλιάτα τον έδωσε στεγνά.

Ήταν τιτανικός η ομάδα είχα πει μετά την Λέφσκι. Με το που βγήκε αυτό το καράβι στην Ευρώπη βούλιαξε. Δεν το λέω για το αποτέλεσμα, αλλά για την εμφάνιση. Ο Κάργας εξαφανίστηκε, ο Κουαλιάτα μπήκε στην δεύτερη ομάδα. Τις επιλογές της έκανε αυτός. Ο ΠΑΟΚ παίζει με αυτούς που είχε υπό πώληση. Ξοδεύτηκαν για ακόμη μία χρονιά χρήματα χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή. Ο Κοτάρσκι έχει προσόντα, όπως και ο Ντάντας, αλλά…

Με αυτούς θα είμαστε στην μετριότητα. Θα παίξουν ως ένα σημείο. Ποια μεταπωλητική αξία θα έχουν; Δεν θα μπορούμε να αδειάσουμε του χρόνου το ρόστερ μας. Εμείς δίνουμε χρόνο στον Ολιβέιρα και δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τον Κούτσια. Ο Κωνσταντέλιας έχει χρόνια που παίρνει πάνω από 100.000 ευρώ. Πέρασαν εννιά αγωνιστικές για να τον δούμε στην ενδεκάδα. Παίζουμε με δεδομένη τακτική, είμαστε προβλέψιμοι. Μπλοκάρουν τα ατού μας και τέλος. Πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Εχει κουραστεί ο κόσμος.

Ο Αουγκούστο είναι μονίμως θυμωμένος, εριστικός και επιρρεπής για κάρτα. Ο Ελ Καντουρί είναι ανέκδοτο και πέρσι τον κάναμε τρία χρόνια συμβόλαιο. Τον Κουαλιάτα τον έχασε. Τι θα πει στην πατρίδα του; Βγήκα εκτός της χώρας μου και είμαι στην Κ19; Ο Νάσμπεργκ υπάρχει; Ο Λουτσέσκου έχει την εμμονή για δεκάρι. Ο Ντάντας και ο Κουαλιάτα ήρθαν γι’ αυτή την θέση.

Ο Μπίσεσβαρ ήρθε η στιγμή που είναι παλαίμαχος. Με τον Ολυμπιακό και ο… φροντιστής να παίξει, είναι το μέταλλο τέτοιο, κάτι θα κάνει. Ήρθε την άλλη Κυριακή ο Αστέρας και είδατε τι έγινε. Ο πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ρωτήσει τον Λουτσέσκου πώς παίρνεις αυτούς τους παίκτες; Τι να πιστέψω ότι τους είδε ή ότι δεν τους είδε; Μοναδικό κέρδος ήταν ο Κωνσταντέλιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ