Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι – Το τετ α τετ με τον Μίτσελ

Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι – Το τετ α τετ με τον Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μίτσελ ενημερώθηκε για τις θετικές εξελίξεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι αναμέτρηση do or die για τους Ερυθρόλευκους, με τον Μίτσελ να έχει ήδη στείλει το μήνυμα πως η προετοιμασία για το ντέρμπι ξεκινάει από σήμερα, παράλληλα με εκείνη κόντρα στη Ναντ, στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ισπανός θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του ενόψει Λεωφόρου.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για μια αδιάφορη προσέγγιση της αναμέτρησης με τους Γάλλους. Το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa με μία νίκη. Και μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Και απαιτεί από όσους αγωνιστούν στην αναμέτρηση αυτή να δείξουν ότι αξίζουν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Αξίζουν να έχουν χώρο, χρόνο και ρόλο στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι ασήμαντο. Πόσο μάλλον όταν οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη να κατακτήσουν βαθμούς για το μελλοντικό τους ranking.

Διαβάστε επίσης: Trust the process: Το κρεσέντο του Λούντζη «έκρυψε» τη μεγάλη έκπληξη με τον Πάπας (vids)

Από εκεί και πέρα, βεβαίως, είναι σαφές ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ένας μίνι τελικός. Καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Και ο Μίτσελ θέλει να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει. Ο τραυματισμός του Βαλμπουενά τον έθεσε εκτός, ο Μπα παλεύει να προλάβει. Ενώ όλα δείχνουν ότι στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν εντός των επόμενων ημερών, τόσο ο Γιαν Εμβιλά όσο και ο Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι έλειψαν από την αναμέτρηση με τη Λαμία, λόγω ίωσης.

Το πραγματικά ευχάριστο γεγονός για τον Μίτσελ, ωστόσο, είναι ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εξαιρετικά πιθανό να προλάβει την αναμέτρηση με της Λεωφόρου. Ο εξτρέμ από το πράσινο Ακρωτήρι είναι πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες, προπονείται ολοένα και πιο έντονα ατομικά και μέσα στην εβδομάδα έχει προγραμματιστεί να μπει στις προπονήσεις, για να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Γκάρι είχε τετ α τετ με τον Μίτσελ, του είπε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα, κάνει διπλές θεραπείες και υποστηρίζει ότι θα είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που εφόσον συμβεί, θα λύσει τα χέρια του Μίτσελ. Καθώς ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και η έξοδός του από το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ήταν και το σημείο που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ