Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Μπα

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Μπα

Ο Αφρικανός υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το παιχνίδι με τη Λαμία ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να έχουν πλέον επικεντρωθεί στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ένα ματς στο οποίο ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος όπως ανακοίνωσε μέσω των social media, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 8 εβδομάδες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ουσεϊνού Μπα, που επίσης τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα «καθαρά» 90λεπτα του Πασχαλάκη, το 50%, το μπόνους και ο Παναθηναϊκός

Ο Αφρικανός αμυντικός τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 10’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Παπασταθόπουλο. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε, έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ