Ελίασον: «Απολαμβάνω να παίζω με τον Λιβάι – Μας προσφέρει τρομερά συναισθήματα το γήπεδο και ο κόσμος»

Ελίασον: «Απολαμβάνω να παίζω με τον Λιβάι – Μας προσφέρει τρομερά συναισθήματα το γήπεδο και ο κόσμος»

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και τη συνύρπαξη με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ενθουσιασμένος με τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Opap Arena. Παράλληλα, ο πρώτος… σερβιτόρος της Ενωσης, αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία, υπογραμμίζοντας πως απολαμβάνει να παίζει μαζί του.

«Ζήσαμε μια σπουδαία βραδιά. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και είμαστε ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο όλο αυτό τον κόσμο με τη νίκη μας και να ανταποδώσουμε αυτό που έκαναν για μας. Πάντα μας δίνουν ώθηση. Αυτό που μας δίνει το νέο γήπεδο είναι κάτι φανταστικό, μας προσφέρει τρομερά συναισθήματα», τόνισε στην «Ώρα των Σπορ».

Όσο για το μεγάλο ατού της ΑΕΚ; «Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε μόνο ένα όπλο. Έχουμε πολλές και διαφορετικές αρετές σαν ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δουλεύουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Σαν ομάδα», ανέφερε.

Ο ίδιος έφτασε ήδη τις πέντε ασίστ, με αγαπημένο αποδέκτη τον Λιβάι Γκαρσία. «Ο Λιβάι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ένα τρομερό παιδί. Πραγματικά απολαμβάνω να παίζω μαζί του και να του δίνω πάσες για να σκοράρει. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Σουηδός εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ