Τι βλέπουν οι μπουκ για το ντέρμπι «αιωνίων» και ο ρόλος του +10 (pics)

Τι βλέπουν οι μπουκ για το ντέρμπι «αιωνίων» και ο ρόλος του +10 (pics)

Οι αποδόσεις για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και η διαφορά στη βαθμολογία που παίζει τον δικό της ρόλο...

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (6/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Superleague, στο μεγαλύτερο ντέρμπι του του ελληνικού αθλητισμού.

Οι δυο «αιώνιοι» μονομαχούν με τη διαφορά στους 10 βαθμούς και τους πράσινους να… προελαύνουν στις πρώτες 10 αγωνιστικές έχοντας το απόλυτο (30 βαθμούς), την ώρα που οι ερυθρόλευκοι είναι στην τρίτη θέση μαζί με τον Βόλο (20 βαθμούς).

Το ντέρμπι της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρώτου γύρου, αφού μπορεί είτε να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα με πιθανό διπλό των Πειραιωτών, είτε να δώσει μεγάλο… αέρα στο τριφύλλι στη «μάχη» του τίτλου, αφού αν ξεφύγει 13 βαθμούς από τον Ολυμπιακό πολύ δύσκολα να ανατραπεί η κατάσταση.

Η Λεωφόρος αναμένεται να είναι «καυτή» και κατάμεστη σε ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι οριακά το φαβορί σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις έχουν ήδη βγει για το ματς της Κυριακής και οι μπουκ βλέπουν το τριφύλλι να κερδίζει, αφού στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ο Παναθηναϊκός προσφέρεται σε απόδοση περίπου στο 2.20-2.30.

Από εκεί και πέρα το διπλό του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο δίνεται περίπου στο 3.20, ενώ η ισοπαλία είναι σε παρόμοιες τιμές, πάνω κάτω στο 3.20-3.30. Αξίζει να σημειωθεί πως και στο over/under χαμηλότερη απόδοση βλέπουν με τα λίγα γκολ, λόγω του Παναθηναϊκού και της εντυπωσιακής άμυνας που διαθέτει μέχρι στιγμής.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η μεγάλη αλλαγή στις αποδόσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και τα ντέρμπι «αιωνίων» έχει να κάνει με το ιστορικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν, αφού το 10/10 στο πρωτάθλημα και το +10 είναι αυτά που παίζουν σημαντικό ρόλο. Γενικότερα, δεν υπάρχει μεγάλος φαβοριτισμός, όμως με βάση την εικόνα του τριφυλλιού και το μέτριο ξεκίνημα των πρωταθλητών Ελλάδας οι αποδόσεις κινούνται σε σχετικά λογικά πλαίσια.

Δείτε τις αποδόσεις: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ