ΚΑΕ Άρης: «Άλκη, ο αγώνας θα συνεχιστεί απ’ όλους μέχρι να δικαιωθείς»

ΚΑΕ Άρης: «Άλκη, ο αγώνας θα συνεχιστεί απ’ όλους μέχρι να δικαιωθείς»

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης και ΑΣ Άρης βρέθηκαν σήμερα Τρίτη (1/11) στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός και απέτισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρόνο.

Σήμερα 01/11 συμπληρώνονται 9 μήνες από την μέρα της  δολοφονίας του  Άλκη Καμπανού και αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης και ΑΣ Άρης βρέθηκε στο σημείο που συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός άφησαν ένα λουλούδι για να τιμήσουν την μνήμη του ενώ απέτισαν φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο φίλαθλο του Άρη.

Το παρών έδωσαν στο σημείο  ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σταύρος Σχίζας, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Χρήστος Ταπούτος και αντιπροσωπεία του Α.Σ. με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Γκαντώνα αφήνοντας  9 κίτρινα τριαντάφυλλα στην μνήμη του Άλκη.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στη Γ’ Εθνική – Τότε θα κάνει σέντρα το νέο πρωτάθλημα

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: 

«Σήμερα, Τρίτη 01/11, συμπληρώνονται 9 μήνες από τη «μαύρη» μέρα της στυγνής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απέτισαν φόρο τιμής στον 19χρονο φίλο του ΑΡΗ που τόσο αδόκητα έχασε τη ζωή του.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σταύρος Σχίζας, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Χρήστος Ταπούτος και αντιπροσωπεία του Α.Σ. με επικεφαλής τον ταμία, Αλέξανδρο Γκαντώνα, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη το μεσημέρι της Τρίτης και άφησαν 9 κίτρινα τριαντάφυλλα. Μπορεί ο καιρός να περνά, όμως η συγκίνηση και ένα μεγάλο «γιατί» είναι στον αέρα της οδού Αλκιβιάδη Καμπανού, κάθε φορά που κάποιος στρίβει στο μοιραίo στενό.

Άλκη, ο αγώνας θα συνεχιστεί απ’ όλους μέχρι να δικαιωθεί η ψυχή σου.

Δεν ξεχνώ…»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ