ΑΕΚ: «Δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει – Ούτε σεντ στην εταιρεία του»

ΑΕΚ: «Δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει – Ούτε σεντ στην εταιρεία του»

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Super League σχετικά με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τη σύσταση εταιρείας για την επαγγελματική διαιτησία.

Κάθετη αντίθεση εμφανίστηκε η ΑΕΚ με το σχέδιο που παρουσίασε για την επαγγελματική διαιτησία στη συνεδρίαση της Super League ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος εκπροσώπησε την ΠΑΕ στο σημερινό ΔΣ, πήρε θέση για το ζήτημα και ξεκαθάρισε πως η Ένωση δεν ασχολείται με τον Άγγλο, ενώ δεν πρόκειται να δώσει ούτε σεντ για την εταιρεία που θέλει να δημιουργήσει.

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμαρά: Το «μαύρο διαμάντι» του Ολυμπιακού που… λάμπει στη Serie A και τα 11 εκατ. ευρώ (vids)

Όσα είπε ο Αλεξίου:

«Εγώ δεν πρόκειται να εκφράσω απορίες ή ερωτήματα πάνω σε αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει.

Όσον αφορά το θέμα με το 4% από τα συμβόλαια, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Άμεσοι και αυτονόητοι. Γιατί εκεί που παλεύετε για να μειωθεί το ποσοστό που δίνουμε στην ΕΠΟ, έρχεστε τώρα να μας πείτε να το δίνουμε στον Κλάτενμπεργκ.

Εμείς ως ΑΕΚ ξεκαθαρίζουμε πως δεν πάει εκεί ούτε σεντ. Όλα θα μείνουν στο ταμείο της κάθε ΠΑΕ. Ξεκάθαρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, το μόνο που έχω να πω είναι πως σημείωσα 13 σημεία που είναι νομικά αβάσιμα και στα οποία είναι νομικά έκθετος. Σταμάτησα στα 13 σημεία γιατί βαρέθηκα να καταγράφω.

Υπήρξαν κι άλλα στην συνέχεια. Μιλάμε για μια εταιρεία που συστάθηκε χωρίς να υπάρχουν πληρεξούσια, χωρίς να υπάρχουν εντολές, χωρίς να υπάρχει τίποτα. Θέλετε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι και να τα συζητήσουμε; Ένα προς ένα; Να τα βάλουμε.

Θα μιλήσει κανείς γι’ αυτά; Να κληθούν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν όλοι. Αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο και να πάρουμε και αποφάσεις, τότε να μιλήσω αναλυτικά. Αλλιώς ας το προσπεράσουμε το θέμα, κυρία πρόεδρε, όπως πολύ έξυπνα άλλωστε το προσπεράσατε κι εσείς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ