Ο νέος προπονητής της Τσίβας αποθέωσε τον Αλμέιδα: «Η δουλειά του μοντέλο για να ακολουθήσεις» (pic & vid)

Ο νέος προπονητής της Τσίβας αποθέωσε τον Αλμέιδα: «Η δουλειά του μοντέλο για να ακολουθήσεις» (pic & vid)

Ο Βέλικο Παούνοβιτς παρουσιάστηκε από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που έκανε στην ομάδα ο Ματίας Αλμέιδα.

Μέλι «έσταξε» για τον Ματίας Αλμέιδα ο Βέλικο Παούνοβιτς! Ο 45χρονος Σέρβος ανέλαβε την Τσίβας Γουανταλαχάρα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον αθλητικό διευθυντή της μεξικάνικης ομάδας, Φερνάντο Ιέρο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Παούνοβιτς αναφέρθηκε στο τι περιμένει από την ομάδα του και ποιο θα είναι το στυλ παιχνιδιού του, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό που έχει κάνει ο Ματίας Αλμέιδα, αποτελεί κίνητρο.

Διαβάστε επίσης: Super League: Ο Αλαφούζος «είπε», ο Μαρινάκης «κάνει» – Ο χορηγός, η μεγάλη έκπληξη στα τηλεοπτικά και η (μοναδική) απαραίτητη προϋπόθεση της διαφάνειας

«Αυτή η ιδέα είναι κατάλληλη για την Τσίβας, νομίζω ότι η ένταση, ο χαρακτήρας, να επιβάλλεται , να προκαλεί φόβο στον αντίπαλο, να μην υποχωρεί, να έχει τάξη, πειθαρχία και να προσπαθεί συνέχεια είναι κάτι που έχει κάνει καλά στο παρελθόν. Αυτά τα στοιχεία τα έχω δει στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, είναι ένα μοντέλο για να ακολουθήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Παούνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ