Ατρόμητος: Ανεβάζει «στροφές» ο Μουνίθ

Ατρόμητος: Ανεβάζει «στροφές» ο Μουνίθ

Ο Χουάν Μουνίθ εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα του Ατρομήτου και αύξησε τις πιθανότητες του να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (5/11).

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη συνεχίζει ο Ατρόμητος, με τον Κρις Κόλμαν να βλέπει τον Χουάν Μουνίθ να ανεβάζει «στροφές» και να αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες του να προλάβει το ματς του Σαββάτου (5/11, 19.00).

Διαβάστε επίσης: Super League: Ο Αλαφούζος «είπε», ο Μαρινάκης «κάνει» – Ο χορηγός, η μεγάλη έκπληξη στα τηλεοπτικά και η (μοναδική) απαραίτητη προϋπόθεση της διαφάνειας

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/11) στο Περιστέρι κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη χθεσινή μέρα στην οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με το ποιοι αγωνίστηκαν και ποιοι όχι κόντρα στον Λεβαδειακό, το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίστηκε σήμερα χωρίς απρόοπτα.

Ο Χουάν Μουνίθ ακολούθησε μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση στο Μαζαράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ