Αντωνίου: «Ημασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο»

Αντωνίου: «Ημασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο προπονητής της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη με 4-2 επί του Παναιτωλικού.

Η Λάρισα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 4-2. Με αυτό το τρίποντο ουσιαστικά η ΑΕΛ σφράγισε την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των νικητών, Σωτήρης Αντωνίου, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν πραγματικά ένα τρελό παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε το ψυχικό σθένος να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μέχρι να γίνει το 1-1. Ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και με 11 και με 10 αντιπάλους, κάναμε μια πολύ καλή, ποιοτική εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε γιατί υπάρχει και η κούραση και έχουμε ημιτελικό με την ΑΕΚ σε τέσσερις ημέρες. Ο κόσμος είδε μια νέα Λάρισα, μια πολύ καλή Λάρισα, το ευχαριστήθηκε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ