Άρης: Κλειστά χαρτιά από Πάρντιου

Άρης: Κλειστά χαρτιά από Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έκανε δοκιμές στις προηγούμενες προπονήσεις και δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (5/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι (5/11) με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί με το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει κρατήσει, πάντως, κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι δεν έκανε δοκιμές στις προηγούμενες προπονήσεις και δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό… (vid)

Το πιθανότερο, πάντως, είναι οτι δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στην αποστολή θα επιστρέψει και ο Λουίς Πάλμα, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να περιμένει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, για να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ζερβίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ