Μπρούνο Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ, δεν έχω σκεφτεί να φέρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο»!

Μπρούνο Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ, δεν έχω σκεφτεί να φέρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο»!

Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, ενώ αναφέρθηκε και στον φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Calcio Mercato» παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, αλλά και για τη φιλία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Άλβες είχε συναντηθεί με τον CR7 και του παρέδωσε δώρα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ κατά το παρελθόν οι δυο τους έχουν κάνει διακοπές με τις οικογένειές τους στην Ίμπιζα.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Euroleague: «Δεν θα ανεχθούμε περιστατικά που μας αδικούν κατάφορα»

Ο Άλβες ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα νέα του καθήκοντα στην Ένωση, με τον ίδιο να τονίζει: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας πως «κανείς δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδό του» και ότι «προσέχει τη διατροφή και τον ύπνο του», ενώ αποκάλυψε πως όταν ο Κριστιάνο τραυματίστηκε στον τελικό του Euro 2016, ήταν εκείνος που πήγε στα αποδυτήρια για να τον εμψυχώσει.

Ο Άλβες έκανε γνωστό επίσης πως ο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει να τον φέρει στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες».

Όσο για το αν έχει σκεφτεί να φέρει κάποια στιγμή τον Ρονάλντο στην ΑΕΚ, ο Άλβες απάντησε: «Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ