Ο Μπιέλ και η 11αδα για την Λεωφόρο

Ο Μπιέλ και η 11αδα για την Λεωφόρο

Ο Ισπανός που προπονήθηκε, το πλάνο του Μίτσελ που δείχνει ξεκάθαρο και η πιθανότητα έκπληξης…

Θα την θυμούνται για καιρό τη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ειδικά οι νέοι στην ομάδα όπως ο Πεπ Μπιέλ που λογικά δύσκολα θα έχει συναντήσει ξανά κάτι παρόμοιο στην καριέρα του. Πριν από ένα ντέρμπι για την 11η αγωνιστική, 5.000 οπαδοί κατέκλυσαν το προπονητικό κέντρο έχοντα μια και μοναδική απαίτηση. Διπλό στη Λεωφόρο.

Με τον Πεπ Μπιέλ και τους συμπαίκτες να κατανοούν πλήρως το μεγάλο έργο που οφείλουν να φέρουν εις πέρας το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Μία διαφορετική προπόνηση: Το «φλεγόμενο» Ρέντη και η απαίτηση για διπλό στη Λεωφόρο (vid)

Ο Ισπανός που είναι πια πολύ πιθανό να είναι ένας από τους «ερυθρόλευκους» που θα ριχτούν στη «μάχη». Από το ματς με την Λαμία είχε ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός. Σήμερα ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και αν όλα συνεχιστούν καλά και στην Σαββατιάτικη, τελευταία προπόνηση τότε θα είναι διαθέσιμος για τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός που μοιάζει πως για πρώτη φορά δεν θα μας επιφυλάξει εκπλήξεις για την 11αδα του ντέρμπι. Μετά από καιρό ο Ολυμπιακός έχει βρει μια 11αδα να στηρίζεται, έναν ξεκάθαρο κορμό που ακολουθεί στα ματς της Ελλάδας.

Ο Μπιέλ είναι μέσα σε αυτούς όπως και οι Χάμες, Μασούρας που τεστάρανε και λογικά θα είναι κανονικά έτοιμοι για το μεγάλο ματς.

Από εκεί και πέρα; Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Εμβιλά, Χουάνγκ στον άξονα και ο Μπακαμπού στην επίθεση με τους Χάμες, Μασούρα, Μπίελ να τον περιβάλλουν επιθετικά.

Υπάρχει περίπτωση έκπληξης; Από τον Μίτσελ πάντα μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό. Η προσέγγιση του αγώνα όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ