Η τρομερή παράδοση του Πασχαλάκη με τον Παναθηναϊκό και το «know how» στη Λεωφόρο (pics, vids)

Η τρομερή παράδοση του Πασχαλάκη με τον Παναθηναϊκό και το «know how» στη Λεωφόρο (pics, vids)

Η εμφάνιση που θέλει να ξεχάσει, τα τρομερά στατιστικά και η Λεωφόρος που την ξέρει. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει «χτίσει» μια τρομερή παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο «Απόστολος Νικολαϊδης», σε ένα ντέρμπι που παρότι είναι ακόμα νωρίς, θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη μάχη για τον φετινό πρωταθλητή.

Οι «πράσινοι» που έχουν κάνει το 10Χ10 θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί και να στείλουν ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα. Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να δείξουν από την πλευρά τους πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, σε μια προσπάθεια επιστροφής στην κούρσα του τίτλου.

Τα πρόσωπα «κλειδιά», πολλά. Ένα από αυτά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έχει ξεκινήσει πολύ καλά την καριέρα του με τον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας συνεχώς καλές εμφανίσεις.

Η πρώτη «εφιαλτική» αναμέτρηση και η τρομερή παράδοση

Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τον Πασχαλάκη ο οποίος έχει γενικώς μια καλή παράδοση απέναντι στο «τριφύλλι». Ο πρώτος του αγώνας πάντως κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν κύλησε έτσι όπως θα ήθελε.

Ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πασχαλάκης αποβλήθηκε στη Λεωφόρο μόλις στο 22ο λεπτό, αποχωρώντας άδοξα από την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους».

Από εκεί και μετά ωστόσο, ο Έλληνας κίπερ «έχτισε» μια τρομερή παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Πασχαλάκης μετράει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στο «τριφύλλι».

Το «know how» στη Λεωφόρο που μπορεί να δώσει boost στον Ολυμπιακό

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περάσει νικητής από τη Λεωφόρο στο παρελθόν. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης έχει καταφέρει να φύγει δύο φορές με το διπλό από την Αθήνα και μάλιστα με δύο μεγάλα σκορ (3-0, 3-1).

Ένα στατιστικό και μια παράδοση η οποία σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμη και πολύτιμη για τους Ερυθρόλευκους στο αποψινό ντέρμπι.

Το φοβερό ποσοστό νικών και τα clean sheets

Οι δέκα νίκες σε 18 αναμετρήσεις, αναλογούν σε ποσοστό μεγαλύτερου του 50%. Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό νικών του Πασχαλάκη απέναντι στον Παναθηναϊκό φτάνει στο 55%, δείγμα και της πολύ καλής παράδοσης που διαθέτει.

Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των cleen sheats που έχει κρατήσει ο Έλληνας κίπερ κόντρα στους «πράσινους», όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχει καταφέρει να διατηρήσει το «μηδέν» στην εστία του συνολικά 11 φορές, που αναλογεί σε ποσοστό 61%!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ