Το πλάνο νίκης του Μίτσελ, οι παίκτες-κλειδιά, η ατάκα για το ντέρμπι και ο… Μπόουλερ

Το πλάνο νίκης του Μίτσελ, οι παίκτες-κλειδιά, η ατάκα για το ντέρμπι και ο… Μπόουλερ

Ο Μίτσελ έχει έτοιμο το πλάνο για το διπλό στη Λεωφόρο, ποντάρει πολλά σε δύο βασικούς και στον αιφνιδιασμό του ΠΑΟ

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το συγκεκριμένο ματς, το γνωρίζουν ήδη όλοι τι πρέπει να κάνουν και γιατί. Και αν δεν το ήξεραν στο 100%, το ξέρουν τώρα». Κάπως έτσι περιέγραφε χθες ο Μίτσελ στους συνεργάτες τα δεδομένα για το ντέρμπι όσον αφορά την ψυχολογική προετοιμασία.

Ο Μίτσελ άλλωστε είναι εξπέρ στο πως «φτιάχνει» την ομάδα πριν από τα ματς, για το ντέρμπι πάντως που έρχεται είναι λογικό να μην χρειάζεται και πολλά για να πει. Οι Έλληνες και οι «παλιοί» ξέρουν πολύ καλά τι και γιατί πρέπει να κάνουν στη Λεωφόρο, οι νέοι είχαν ενημερωθεί και χθες πήραν μια γερή «γεύση» με την απίθανη παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην ανοικτή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Ο Σάκης Τσιώλης ανοίγει τον φάκελο του «αιώνιου» ντέρμπι και… αποθεώνει την ΑΕΚ

Ο Μίτσελ που περιμένει και την σημερινή προπόνηση για να οριστικοποιήσει το πλάνο του τσεκάροντας την αγωνιστική ετοιμότητα των Μπιέλ, Μασούρα και Χάμες την ώρα που οι ελπίδες για να προλάβουν Μπα και Ροντρίγκες είναι ελάχιστες.

Ο Ισπανός όπως αναφέραμε και χθες φαίνεται πως έχει την 11αδα δεδομένη αν όλα πάνε καλά και σήμερα. Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας και Μπακαμπού αν και η αλήθεια είναι πως παρά είναι… ξεκάθαρα τα πράγματα για Μίτσελ. Τι μπορεί να κάνει ο Ισπανός κόντρα στα προγνωστικά; Ίσως η δοκιμή του Ελ Αραμπί στη θέση που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με την Ναντ να μην ήταν τυχαία. Ο Μαροκινός που όπως και ο Βρουσάι βγήκαν στο ημίχρονο ακριβώς γιατί ο Μίτσελ τους θέλει φρέσκους και έτοιμους για το ντέρμπι.

Στο ντέρμπι όπου θα έχει μαζί του και τον Μπόουλερ εφόσον επιβεβαιωθεί πως ο Γκάρι δεν προλαβαίνει. Ο Άγγλος εξτρέμ άλλωστε κέρδισε με το σπαθί του το δικαίωμα να ασχοληθεί λίγο παραπάνω μαζί του ο Μίτσελ. Και για αυτό θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι και διαθέσιμος εάν και εφόσον…

Ο Μίτσελ περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη Λεωφόρο ποντάροντας πολλά σε δύο παίκτες κλειδιά. Τον Γιώργο Μασούρα που ξέρει καλά από ντέρμπι και ειδικά στη Λεωφόρο όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές στο προπέρσινο 1-4 και για το Κυριακάτικο ντέρμπι θα έχει τον ειδικό ρόλο να ανακατέψει την άμυνα των πράσινων με την δυνατότητα που έχει να «μπουκάρει» από τα πλάγια, να πατάει περιοχή και να «εκτελεί».

Επίσης κομβικός θα είναι και ο ρόλος του Χουάνγκ που μαζί με τον Εμβιλά θα δώσουν τη «μάχη» της μεσαίας γραμμής που θα κρίνει πολλά για την έκβαση του αγώνα. Ο Νοτιοκορεάτης είναι βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές χρειάζονται την πολύ καλή του απόδοση στη Λεωφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ