Μάντζης: Ένας γεννημένος σκόρερ στην Νίκαια (vids)

Μάντζης: Ένας γεννημένος σκόρερ στην Νίκαια (vids)

Απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη του Ιωνικού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 0-2 ήταν ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και αποδεικνύεται... λίρα εκατό για την ομάδα της Νίκαιας.

Την πρώτη του νίκη στην φετινή Super League πέτυχε ο Ιωνικός στην Κρήτη καθώς επικράτησε με 0-2 του κατώτατου των περιστάσεων ΟΦΗ και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στον αγώνα ήταν ο Βασίλης Μάντζης, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές και οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας στο σπουδαίο διπλό.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Stoiximan Master & 7.80!

Ο 30χρόνος Έλληνας επιθετικός αποδεικνύεται το «κλειδί» του Ιωνικού που «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον παίκτη να έχει σημειώσει το 50% των γκολ που έχει πετύχει η ομάδα της Νίκαιας φέτος στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα μετράει από την αρχή της φετινής  σεζόν 5 γκολ στην Super League από τα 10 συνολικά  που έχει πετύχει ο Ιωνικός.

Η ομάδα του Σπανού έχει βρει στο πρόσωπο του Μάντζη τον σκόρερ που έψαχνε καθώς από τον περασμένο χειμώνα που πάτησε το πόδι του στην Νίκαια έχει πετύχει 14 γκολ τα 5 εκ των οποίων την σεζόν που διανύουμε  και αποδεικνύεται… φλέβα χρυσού για τους Νικαιώτες.

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε για να σκοράρει και υπάρχουν και αποδείξεις γι αυτό καθώς σε 207 αναμετρήσεις σε όλη του την καριέρα έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 60 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ