Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τον Ιωνικό

Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τον Ιωνικό

Ούτε τώρα ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας προηγήθηκε για ακόμη έναν αγώνα, ωστόσο ο Παναιτωλικός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι καταφέρνοντας να φύγει με τον βαθμό (1-1) από το γήπεδο της Νεάπολης.

Αγνοείται το… τρίποντο για τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας δεν κατάφερε ούτε στη 10η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος να γευτεί τη… χαρά της νίκης. Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νεάπολη, βάζοντας εκ νέου σε μπελάδες τους γηπεδούχους.

O Ιωνικός παραμένει χωρίς νίκη και στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League (4π.). Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με τον βαθμό στη Νεάπολη, ανέβηκε στην 7η θέση της κατάταξης με 12 πόντους.

Ο Μάντζης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με την… κατάρα των πέναλτι να χτυπάει ξανά την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Το χέρι του Μύγα οδήγησε στην άσπρη βούλα τον Παναιτωλικό, που έγραψε το 1-1.

Ο σύλλογος της Νίκαιας μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 6ο λεπτό. Έπειτα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μάντζης βγήκε απέναντι από τον Στεργιάκη και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 16′, ο Κολοβός σπατάλησε καλή ευκαιρία για τα «καναρίνια», με τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει το… αίμα του πίσω στο 30′ από το σημείο του πέναλτι.

Στο 59΄δυνατό σουτ του Ντουάρτε έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 62΄, ο Στεργιάκης κατέβασε ρολά σε προσπάθεια του Καρέλη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 92ο λεπτό, ο Σενγκέλια δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση στην περιοχή του Ιωνικού. Ετσι, οι δυο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (46΄ Κάνιας), Μύγας (86΄ Αντούνες), Φαντιγκά, Ρομαό, Λοβέρα, Άοσμαν (55΄ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (56΄ Σεμπά), Μάντζης (86΄ Ιωαννίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Μλάντεν, Χουχούμης, Λάρσον, Μάρτενσον (76΄ Φλόρες), Κολόβος (83΄ Νταγκό), Μόρσεϊ (88΄Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (88΄ Ζοάο Πέδρο)

Το 1-0 του Ιωνικού:

Η ισοφάριση του Παναιτωλικού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ