«Βόμβα» Βρέντζου: «Πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα» – «Παρανομία και οργανωμένο έγκλημα το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)

«Βόμβα» Βρέντζου: «Πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα» – «Παρανομία και οργανωμένο έγκλημα το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος και επισήμανε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Με πέναλτι-φάντασμα στο 90+’7, παρότι οι καθυστερήσεις που είχαν δοθεί ήταν 6 λεπτά, ο Δανός διαιτητής, Γιάμπομπ Κέλετ, αλλοίωσε την ιστορία του ντέρμπι της Λεωφόρου (1-1) και έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Ένα αποτέλεσμα, που αδικεί τους Ερυθρόλευκους, που ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά είδαν τον Σκανδιναβό ρέφερι να τους κλέβει αυτό που δικαιούνταν στο αποψινό ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Κάναμε τέλειο ματς, έγινε ένα ασυγχώρητο λάθος από τον διαιτητή – Μας θυμώνει πολύ το αποτέλεσμα»

Μια διαιτησία, που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου, με τον Γιάννη Βρέντζο μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι το «ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος». Παράλληλα, μάλιστα, τόνισε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, για να αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος. Ολα τα παραπάνω είναι βεβαίως λογικά απο τη στιγμη που στη κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριαδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η πρόταση μου είναι εδω και τώρα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα θα προσφύγει στα Ελληνικά δικαστήρια όπου θα αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ